Teilenummer BS-T#7

Food Preparation Table

Preise und Verfügbarkeit

Reichen Sie dieses Formular ein, um die aktuellen Preise und die Verfügbarkeit dieser NSN zu erfahren.
Teilenummer:
Menge:
E-Mail-Adresse:
Telefon:
Referenz:
Firma:
Name:

Wir geben Ihre Daten nicht an Dritte weiter und verkaufen sie auch nicht.
Privatsphäre | Bedingungen

All major credit cards accepted as well as gov. p-cards

Historische Preise für dieses Produkt liegen zwischen 1569.64 and 2119.014 USD. Abhängig von Menge, Verfügbarkeit, Zustand, Lieferzeit und möglicher Einstellung eines Artikels können wir die Preise erst garantieren, wenn wir Ihnen ein aktuelles Angebot unterbreiten.

Teilenummer
Entmilitarisierung
Lagerfähigkeit
UOM
NIIN
Teilenummer:
bs-t#7
Entmilitarisierung:
No
Lagerfähigkeit:
N/A
Maßeinheit:
1 EA
NIIN:
010834360

Informationen zum Teil
Rolled-rim top

NSN
Nationale Bestandsnummer:
7320-01-083-4360 7320010834360
TXT
Beschreibung:
Food Preparation Table
INC
INC
Artikelname-Code:
16495
MRC:
Indicates the type of mount utilized to support the item.AAXX
Mounting Type:
Caster
MRC:
The dimension measured along the longitudinal axis with terminated points at the extreme ends of the item.ABHP
Overall Length:
72.000 inches
MRC:
The distance measured in a straight line from the bottom to the top of an item.ABKW
Overall Height:
Between 34.000 inches and 36.000 inches
MRC:
An overall measurement taken at right angles to the length of an item,in distinction from thickness.ABMK
Overall Width:
30.000 inches
MRC:
The number of drawers provided.BCBP
Drawer Quantity:
1
MRC:
Indicates the type of leg provided.BCFM
Leg Type:
Rigid
MRC:
The element,compound,or mixture of which the top is fabricated,excluding any surface treatment.BDXC
Top Material:
Steel, stainless
MRC:
An indication of whether or not a shelf(ves) is included.BDXD
Shelf:
Included
MRC:
Indicates the location of the shelf(ves) for the item.BDXF
Shelf Location:
Under working surface
MRC:
An indication of whether or not an overhead utensil rack is included.BDXG
Overhead Utensil Rack:
Not included
MRC:
The master requirement codes of those requirements which are technically critical by reason of tolerance,fit,performance,or other characteristics which affect identification of the item.CRTL
Criticality Code Justification:
Feat
MRC:
The number,letter,or symbol that indicates the type,style,grade,class,and the like,of an item in a nonidentifying specification or standard.ZZZT
Specification Or Standard:
Iii type and 1 size and a grade and 2 style and 2 design

Ähnlich Food Preparation Tables

« Kitchen Equipment and Appliances {lang[catalog]}
Jetzt vergleichen»
Klar | Verstecken